Відкриття нічного клубу Split
Всі Новини та Івенти

Відкриття нічного клубу Split

Новий простір для нічного відпочинку у Split прийняв перших гостей. Вечірка  з нагоди відкриття нічного клубу зібрала добрих друзів закладу і нових відвідувачів. 

Вечір розпочався з вишуканого фуршету в ресторані Split. Пригощали легкими закусками, стравами з м'яса та морепродуктів, десертами власного приготування й свіжими фруктами. Алкогольне різноманіття забезпечили гостьові бармейстери з України та Білорусі. Вони пригощали класичними коктейлями та міцним алкоголем.
Рівно о 23 годині простір нічного клубу заповнили гості. Якісна танцювальна музика, професійне клубне освітлення, запальні піджейки та блискучий ведучий  Денис Христов - усе це впродож першої години роботи клубу неабияк розігріло публіку перед виступом головної зірки вечора. 
/img/forall/new/night_club_lviv-110.jpg
Нідерландська співачка Єва Сімонс однією своєю появою зчинила гул оплесків та радісних вигуків. А звучання перших її хітів умить заповнило танцювальний майданчик клубу. 
Чимало гостей могли зручно спостерігати за виступом Еви Сімонс у лаундж зоні зі столиками, розташованої прямо перед сценою та паралельно до танцполу і барних стійок. Таке зонування у клубі використали, щоб кожен гість міг відпочивати у будь-якій частині закладу: за баром, у лаундж-зоні чи на танцполі і почуватися в епіцентрі вечірки. 
Відкриття нічного клубу Split фото №1
Після виступу Єви Сімонс клуб заполонила електронна музика від талановитого дуету Stage Rockers. Професійні виконавці та саунд-продюсери Геннадій Власенко та Іван Заікин змогли підкорити серця клубної публіки. 
Гості закладу відзначили зручне зонування та сучасний інтер'єр. Архаїчна стилістика залу з використанням скульптурних елементів та тканинних вставок з візерунком блискучої павутини створює атмосферу таємничості та інтриги. Темні стіни й предмети інтер'єру збалансували професійним клубним освітленням та яскравим оздобленням барних стійок клубу. 
Відкриття нічного клубу Split відкрив нові можливості для відпочинку гостей у заклад і задає напрямок для розвитку клубної культури Львова.
Відкриття нічного клубу Split фото №1

Фото звіт відкриття

 

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club