Париж-Брест-Париж 2019
Всі Новини та Івенти

Париж-Брест-Париж 2019

22 серпня у містечку Рамбуйє, що недалеко від Парижа, відбувся фініш легендарного веломарафону Париж-Брест-Парижоклубів та клубу Split

Веломарафон Париж-Брест-Париж - найдавніший велобревет, прийняти участь у якому гордість для кожного рандонера. Свою історію розпочав марафон у 1891 році. Проходить раз у чотири роки, винятком був період війни. Дистанцію у 1200 км за 90 годин подолати може далеко не кожен, та й щоб допустили до участі, потрібно пройти нелегкий шлях кваліфікаційних бреветів на 200, 400, 600 км.

Цьогоріч стартували 6673 учасники із 66 країн! Із України аж 84 учасники, які представляють клуби різних міст України, зокрема Львова (Lviv Bicycle Club), Івано-Франківська, Києва, Сум, Одеси, Полтави, Житомира, Миколаєва, Херсону, стартували з м. Райбуйє.

Здолали нелегкий маршрут і вклалися у ліміт часу більшість учасників. Найкращий результат серед українських рандонерів - 64 години 45 хвилин. Уявіть 1200 км! 

Split вдруге виступив партнером та волонтером у даній події для наших учасників. Підтримав українську команду, організувавши контрольний пункт відпочинку для учасників бревету на половині дистанції у м. Брест (Франція). Більш детальну інформацію про Париж-Брест-Париж 2019 можна отримати на сторінках соціальних мереж велоклубів та клубу Split.

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club