10 найкращих ресторанів Львова
Всі Новини та Івенти

10 найкращих ресторанів Львова

Серед місць, які обов'язково слід відвідати у старовинному місті Лева, знаходяться не тільки історичні пам'ятки та Високий Замок. Ресторани Львова, тематичні та атмосферні,  - це те, що залишає справжні спогади про місто. Недарма кажуть, що гастрономічні враження найсильніші з-поміж усіх інших.

Серед величезної кількості закладів, які існують у місті, високим стандартам відповідають тільки кілька десятків. Ми обрали лише ті, які точно сподобаються кожному. Адже найкращі ресторани Львова, які додані у наш список, були визначені за допомогою аналізу відгуків гостей та професійних критиків. До переліку увійшли заклади у категоріях: сніданки, винотека-крамниця, концептуальне кафе для приємного спілкування, бургери, ресторан італійської кухні, заклад з українською кухнею, заклад, де подають шашлик, бар.

Ті заклади у Львові, які заслужили любов відвідувачів і зуміли вразити прискіпливих критиків, однозначно варто відвідати, щоб насолодитися атмосферою, скуштувати авторські страви, витончені десерти та ароматні напої.

Тож пропонуємо кращі ресторани Львова:

Split

У закладі панує приємна атмосфера, створена завдяки поєднанню висококваліфікованого сервісу, вишуканої кухні та до деталей продуманого інтер'єру. Підтвердженням цьому служать безліч позитивних відгуків від гостей, які готові порекомендувати ресторан своїм найближчим. 

У ресторані представлена авторська паназіатська кухня та ф’южн погляд шеф-кухаря на страви кухні Італії, Франції, України. Для приготування страв застосовують інноваційні методи, які підкреслюють смакові властивості їжі, свіжість та якість компонентів. Оригінальні й непередбачувані подачі страв і коктейлів викликають захват та справжній вибух емоцій у гостей.

Меню ресторану та бару регулярно доповнюється та оновлюється, а для того, щоб кожен гість міг розслабитися, майстри клубу пропонують насолодитися кальяном з ексклюзивними поєднаннями смаків та ароматів. Можна з упевненістю стверджувати, що у закладі створена ідеальна атмосфера для невимушеного спілкування та якісного відпочинку.

Завдяки унікальним рішенням, найвищого рівня сервісу та постійному вдосконаленню, цьому закладу вдалося завоювати довіру та прихильність відвідувачів.

Адреса: пл. Міцкевича, 6/7

Середній чек: 600-1000 грн

Кухня: європейська, китайська, ф'южн, японська, азіатська, паназійська, авторська

 

/img/forall/u/27/77/_MG_3740_1_2.jpg

SHoco

У цьому закладі можна насолодитися ситними та здоровими сніданками, авторськими десертами, хрумкою випічкою та добірною свіжозмеленою кавою. Булочки та круасани стали візитною карткою цієї пекарні-кондитерської. Якщо бажаєте відчути у Парижі, завітайте на здобу сюди. Чудово пасує для відвідування з дітками./p>

Адреси: вул. Кульпарківська, 200а

вул. А. Сахарова, 44

вул. Л. Курбаса, 3

Середній чек: 150-200 грн

Кухня: сніданки, десерти, алкоголь

 10 найкращих ресторанів Львова фото №1

shoco.ua

Прага

Родзинкою винотеки-крамниці є нестандартний підхід. Тут можна не тільки придбати вино найкращих світових виробників, але й продегустувати іі послухати цікаві історії про напій. У закладі подають страви паназійської кухні, під які підберуть келих вина. Правильно обрати алкогольний напій до страви допоможе досвідчений сомельє.

Адреса: вул. Гнатюка, 8

Середній чек: 400-500 грн

Кухня: паназійська, європейська

 10 найкращих ресторанів Львова фото №1

vinoteca-praha-wok-wine.business.site

Пара Джанов і Портвейн

Заклад, у якому подають смачні закуски і головне, ― хороше вино. Інтер'єр цього затишного концептуального ресторану створює ідеальну атмосферу для спілкування. Цікаві страви у вигляді закусок здивують своїм чудовим смаком навіть найприскіпливіших гурманів, а вишукані напої створять піднесений настрій. У весняно-літню атмосферно посидіти у старовинному дворику з чашечкою запашної кави чи келихом портвейну.

Адреса: вул. Лесі Українки, 12

Середній чек: 400-500 грн

Кухня: східноєвропейська, вірменська, грузинська

10 найкращих ресторанів Львова фото №3

www.facebook.com/parajanovportwinebar

True Burger

Цей заклад переверне ваше уявлення про бургери. Свіжовипечені булочки, котлети, приготовані на грилі, овочі і авторські соуси ― ось що робить заклад популярним. Окрім цього, в кафе можна скуштувати вегетаріанські бургери, смачні десерти та гарячі закуски.

Адреса: вул. Миколи Вороного, 3

Середній чек: 300 грн

Кухня: американська

Тратторія Тартюфо

Щоб поринути в атмосферу Італії, не обов'язково купувати квиток на літак ― це можливо зробити у Львові. Відвідуючи Тратторію Тартюфо, випадає унікальний шанс насолодитися стравами італійської кухні. У меню присутні традиційні середземноморські закуски, знаменита піца з неаполітанської печі, завжди свіжі морепродукти та келих Просеко.

Адреса: вул. Під дубом 7б

Середній чек: 400-500 грн

Кухня: середземноморська, італійська

Трапезна ідей

Ресторан, розташований у приміщенні пивниць колишнього монастиря отців Бернардинів, дає можливість посмакувати стравами традиційної галицької кухні. Інтер’єр закладу дозволяє відчути дух епохи на собі ― товсті кам'яні стіни, вдало підібрані елементи декору і приглушене освітлення змушують забути, яке століття на дворі. Найсмачніші страви локальної кухні не залишають байдужим нікого, адже найкраще пізнати регіон можна лише спробувавши традиційну їжу.

Адреса: вул. Валова 18А

Середній чек: 250-300 грн

Кухня: українська

Кавказ

Любителям м’яса неодмінно треба відвідати колоритний ресторан Кавказ. Сама назва промовляє, що найкращий шашлик, приправлений традиційними кавказькими спеціями з додатком пікантних соусів, можливо скуштувати лише тут. Також в меню цього атмосферного закладу є соковиті хачапурі, традиційний плов з бараниною, суп харчо.

Адреса: вул. Шота Руставелі 2

Середній чек: 600-700

Кухня: вірменська, грузинська, східнa

Que Pasa

Для фанатів латиноамериканської кухні Que Pasa ― це ідеальне місце. У концептуальному барі можна спробувати не тільки страви мексиканської кухні, але й гарячі кубинські коктейлі і інші хмільні напої, чим добре зарекомендував себе заклад. Атмосфера перенесе вас із дощового Львова прямо на сонячні пляжі Латинської Америки.

Адреса: вул. Друкарська, 12

Середній чек: 400 грн

Кухня: мексиканська, латиноамериканська

Неважливо, турист Ви чи житель міста, ― відвідування таких  закладів створить яскраві емоції, і вам точно захочеться повертатися сюди знову і знову. Тепер не треба експериментувати і вибирати хороший ресторан серед сотні тих, які існують у Львові. Достатньо вибрати із списку той, кухня якого відповідає вашим вподобанням, і він гарантовано стане улюбленим місцем для відпочинку з друзями, романтичних побачень, сімейних обідів чи просто сніданку на одинці.

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club