Split єднає
Всі Новини та Івенти

Split єднає

Клуб Split - унікальний заклад у загальноєвропейському вимірі, адже поєднує в одному комплексі декілька просторів для різнопланового відпочинку.

Таким чином ми задовольняємо потреби різних аудиторій гостей - однаково вимогливих до якості та спраглих до вражень.

Клуб Split - це простір, де легко знаходити однодумців та почуватися безпечно й комфортно навіть серед незнайомих гостей.

 У нас люблять збиратися друзі і водночас це місце для нових знайомств. Нам довіряють свої особливі святкування: дні народження, парубоцькі вечірки, святкування Нового року та інші особливі події.

Водночас ми можемо наповнити будь-який вечір навіть без особливої нагоди. Адже у клубі відбуваються унікальні заходи від дегустацій до вечірок, на які ми запрошуємо найкращих гостьових бармейстерів, діджеїв зі світовим ім’ям, талановиті музичні гурти і блискучих ведучих.

Клуб Split - це єдиний простір, де гість упродовж вечора має нагоду спробувати різні формати відпочинку за рахунок зручного розмежування частин клубу. Гості можуть насолодитися еротичною виставою у шоу-барі закладу чи скуштувати вишукані авторські страви у фьюжн-ресторані, зняти напругу у караоке-барі або провести вечір на танцполі нічного клубу.

https://scontent.flwo1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s1080x2048/80725279_3311298745609317_3281895419814084608_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_ohc=xt_CThAUaw4AQknt0mriUQUvUSZvwcfDX3mkdF_auPCGJrqKOBYm6rRVA&_nc_ht=scontent.flwo1-1.fna&oh=56a2b95b9dc84e456a290e36b06b923e&oe=5E678042

Шоу-бар - найкраще місце для відпочинку чоловіків, де ми дбаємо про конфіденційність та комфорт гостей. Наші еротичні шоу - це пікантна вистава, де танцівниці клубу демонструють свою пластику та розкутість.

Split єднає фото №1

Караоке - місце, де можна відчути себе справжньою зіркою, заспівати улюблену пісню для друзів та усіх гостей простору. А, може, й розкрити свій вокальний талант.

Split єднає фото №1

Наш ф'южн-ресторан - це простір, де їжа стає витвором мистецтва. Кухарі закладу дбають, щоб кожна страва викликала емоцію та випереджала гастрономічні тренди. У нас гості можуть дослідити власні смакові вподобання чи відкрити нові смаки. У ресторані ми використовуємо найновіше обладнання, якісні та свіжі продукти та інноваційну рецептуру.

Split єднає фото №1

Бар закладу пропонує широкий асортимент напоїв з різних куточків світу. Лінійка коктейлів поєднує в собі класичні напої, екстравагантні авторські шедеври, а подекуди й геть несподівані поєднання смаків. Барна зона обладнана найкращими технологіями, а бармейстери закладу дбають про те, щоб підібрати напій індивідуального під кожного гостя.

 Split єднає фото №1

 У нічному клубі - новому просторі Split ми створюємо умови для комфортного відпочинку різних аудиторій. Так, деякі наші гості обирають провести затишний вечір за барною стійкою, спілкуючись з друзями, а інші надають перевагу енергійному відпочинку на танцювальному майданчику. Вечірки у клубі - чудова нагода почути нових популярних за кордоном виконавців та діджеїв.

Split єднає фото №5

 

Заклад Split працює цілодобово, тож наші гості можуть увечері насолоджуватися вечіркою, а вже зранку обрати один із наших сніданків у ресторані.

У клубі Split ми творимо культуру відпочинку міста, розвиваємо гастрономічні й музичні вподобання наших гостей і започатковуємо тенденції у сфері відпочинку розваг.

· Ресторан працює цілодобово
· Шоу-бар доступний для відвідування з 22:00 до 6:00
· Караоке працює з 22:00 до 6:00
· Нічний клуб відкритий чотири дні впродовж тижня (з четверга по неділю) з 22:00 до 6:00.

 

Split єднає фото №5

 

З четверга до неділі, щоб стати гостем закладу, необхідно придбати квиток. Квиток коштує 300 гривень. Він дає можливість перебувати у будь-якій зоні клубу. При бажанні гостя змінити зону відпочинку перед тим, як залишити зону, у якій він знаходиться, гість оплачує своє замовлення.

Зверніть увагу: вхід у ресторан вільний.

Вхід для жінок на територію клубу безкоштовний.

Split єднає фото №5

 

Вартість входу може змінюватися, якщо у клубі проводять особливі події. Про це ми повідомляємо окремо особисто, на сайті клубу або у соціальних мережах закладу.

Вартість входу з понеділка по середу у шоу-бар – 250 грн., у караоке – 150 грн.

www.split.lviv.ua

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club