Незабутнє проведення корпоративів у клубі Split
Всі Новини та Івенти

Незабутнє проведення корпоративів у клубі Split

Клуб Split – прекрасне місце для проведення корпоративів та будь-якого роду святкувань на найвищому рівні у самому центрі Львова.

Клуб Split – прекрасне місце для проведення корпоративів та будь-якого роду святкувань на найвищому рівні у самому центрі Львова. Залежно від потреб гостя, ми пропонуємо два зали для святкування: новий ф’южн-ресторан та караоке клубу Split «Стань Зіркою!».

Новий ф’южн-ресторан Split – великий і просторий (600 кв.м.), а завдяки добре продуманому зонуванню та сучасній медіасистемі – надзвичайно зручний для проведення різних святкувань, зокрема корпоративів. Максимальна вмістимість залу – 300 осіб у форматі фуршету та 160 – банкету. Понад 16 найрізноманітніших розсадок гостей, ексклюзивне звукове оформлення святкування, використання освітлення згідно з тематикою урочистості, індивідуальний підхід у розробці меню, допомога у створенні цікавої шоу-програми та сценарію зроблять Ваш відпочинок незабутнім!

Детальнішу інформацію про банкетний зал ф’южн-ресторану Split Ви можете отримати, перейшовши за посиланням.

Караоке клубу Split «Стань Зіркою!» – це ще одна чудова пропозиція для проведення святкування. Гості Вашої урочистості отримають гарну нагоду похвалитись своїми музичними талантами та чудово провести час у дружній компанії. Понад 50 000 музичних композицій, 8 професійних мікрофонів, професійна музична система Evolution Pro 2, можливість заспівати під власну фонограму – це все Вам запропонують у караоке клубу Split! Також ми допоможемо підібрати сценарій і тематику свята, вдало доповнимо їх світловим та звуковим оформленням, запрпонуємо індивідуальне фуршетно-банкетне меню.

Більш детальна інформація про караоке клубу Split за цим посиланням

У нашій презентації Ви знайдете загальну інформацію про святкування корпоративів у ресторанному комплексі Split. Посилання на презентацію.

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club