Дізнайтесь, хто поїде влітку на Чемпіонат України з караоке в Одесу
Всі Новини та Івенти

Дізнайтесь, хто поїде влітку на Чемпіонат України з караоке в Одесу

Вечір неділі 13-го у клубі Split пройшов на «ура». Отримати шалений заряд позитиву, приправлений післясмаком перемоги, – вартий тих величезних зусиль, які приклали учасники Фіналу відбіркового туру до Чемпіонату України з караоке та його організатори.

Кажуть, співаючи чи слухаючи улюблені музичні композиції, у людському організмі виділяються усім добре відомі «гормони щастя», які з легкістю заміняють молочний шоколад з горішками, а також окситоцин – гормон, який виводить з депресії та допомагає подолати відчуття самотності. Саме такий чудо-коктейль з позитивних емоцій отримали гості та учасники караоке-конкурсу.

/img/forall/u/news/karaoke_lviv_split-2.jpg

10 обдарованих і талановитих вокалістів подарували присутнім 20 чудових музичних композицій, слухати які було одне задоволення. Прекрасний вокал у поєднанні з артистичним виконанням пісень засвідчив, що кожного року професійний рівень фіналістів тільки зростає. Звичайно, це не може не тішити, хоч і обрати кращого з кращих було нелегко.

І все-таки… Шляхом голосування журі обрало фіналістів, які наприкінці літа представлятимуть Західний регіон на Чемпіонаті України з караоке в Одесі. У жіночій категорії перемогли Діана Владика та Ольга Варфоломеєва, а в чоловічій перемогу отримали Андрій Возіян та Павло Романчук.

Ну що ж, уся дружня команда клубу Split вітає переможців та бажає творчого злету, гідного представлення Львова на Чемпіонаті і перемоги!

karaoke_lviv

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club