Кальян у Львові
Всі Новини та Івенти

Кальян у Львові

У клубі “Split” панує ідеальна атмосфера для того, щоб отримати максимальне задоволення від процесу куріння.

 

Мистецтво куріння кальяну сягає своїм корінням у глибоку давнину. Ще кілька століть назад народи Близького Сходу винайшли цей чудовий метод розслабитися та зблизитися із тими, хто сидить поряд. Хоча зараз кальян відомий у всьому світі, його оригінальне походження з арабських країн збагачує цю традицію куріння цікавими особливостями. 

Кальянна культура стала популярною у європейських країнах кілька десятиліть назад. Жителі Європи одразу ж оцінили розслабляючий ефект тютюнного диму у поєднанні з фруктовими ароматами. Зараз кальян можна знайти практично у будь-якому закладі, однак не кожен із них може похвалитися близькістю до оригіналу.

Наші кальянні майстри  стараються, аби гості були задоволеними, а відвідувачам залишається лише насолоджуватися ексклюзивними поєднаннями ароматів.

Наше кальянне меню включає зразки тютюну найкращих виробників світу, а також унікальні мікси смаків. Актуальну пропозицію можна переглянути в меню на сайті. Кальянна Львів, де Вам запропонують найкращі сорти тютюну знаходить у клубі “Split”. 

Ми пишаємося найбільшою в Україні колекцією колб, яку наші досвідчені майстри доповнюють із кожної виставки. Ексклюзивні моделі, виготовлені в єдиному екземплярі на Балі, дозволяють перенестися на їх Батьківщину і відчути сонячну атмосферу острова. В балійську колекцію входять три види колб ручної роботи ― Дракон, Слон та Гейша. Їхньою родзинкою є унікальний дизайн, підставки виготовлені із вишні, а також шланг, обтягнутий шкірою пітона.

Гості клубу Split варті лише найкращого. Саме тому, на вас чекають кальяни всесвітньо відомих брендів ― Amy, Kaya, Emberry, Garden, Wookah, Maklaud, Easy blow, Карма. Крім того, у нас присутні також ексклюзивні кальяни ― Oduman, Субмарина, Hi-Tech, і навіть кальяни ручної роботи – Bali, Hookah Motors. Унікальні моделі, представлені лише в одному екземплярі, подарують виняткову насолоду.

Наші кальянники ― справжні майстри своєї справи. Вони здатні здивувати гостей складними поєднаннями фруктових композицій і надати тютюну незвичних відтінків. Навіть класичні смаки приносять відвідувачам безліч нових емоцій.

Ще однією особливістю, яка якісно виділяє нас серед інших закладів, є можливість споживати кальяни Львів не тільки у спеціально відведеному залі, але й у ресторані, караоке, шоу-барі чи нічному клубі Split. Якщо ви бажаєте викурити тютюн вдома чи за містом, до Ваших послуг кальянний кейтеринг від Split.

Поради для отримання максимального задоволення:

  1. Східні народи, у яких ми запозичили мистецтво куріння кальяну, вважають, що курити його наодинці не варто. Кальян ― це простий та надійний спосіб зблизитися та зміцнити стосунки.
  2. Щоб на сто відсотків оцінити розслаблюючу дію кальяну, не варто курити його на голодний шлунок. Це провокує підвищення апетиту, і заважатиме релаксу. Насолодіться неперевершеною вечерею чи обідом у ресторані клубу “Split” і після цього викуріть фруктовий кальян. Ви гарантовано підніметеся на сьоме небо і забудете про всі проблеми.
  3. Вибирайте лише ті заклади, де майстри знають свою справу. Кальянники клубу Split володіють мистецтвом поєднання найекзотичніших смаків у правильних пропорціях, деякі варіанти включають більше, ніж десять фруктів. Досвід роботи наших майстрів ― більше десяти років. Ми впевнені, що тільки розвиток може забезпечити найкращі результати. Саме тому наші спеціалісти регулярно відвідують майстер-класи світового рівня за участю провідних кальянників, а також міжнародні фестивалі і виставки, де поповнюють асортимент ексклюзивними зразками. 

Кальянна клубу Split, перенесе Вас у східну атмосферу та подарує незабутній відпочинок.  Офіціанти не залишать без уваги жодного відвідувача, висококваліфіковані майстри створять найкращі індивідуально підібрані мікси смаків, а кальяни Львів ціни приємно здивують.

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club