Круасан, лаванда, мода, парфуми, рататуй, Лувр – що їх об’єднує? Це все символи Франції, як і французька кухня, до якої прихильні, як найвідоміші шеф-кухарі, так і найпалкіші гурмани.
Сьогоднішня ситуація диктує нові правила й бути ознайомленим та мати первинні навички з медичної допомоги — must have.
Друзі, від сьогодні ми відновлюємо роботу ресторану клубу Split і намагатимемося додати у ваше життя трішки смаколиків та забезпечити харчуванням тих, хто має в цьому потребу.
Уявіть, що їжа — це певна гра, в якій з однієї сторони — ви, гість, який завітав у ресторан з певними очікуваннями, а з іншої — шеф-кухар, який прагне задовільнити ваші смакові потреби.
Чи довіряєте ви власним відчуттям? Чи відкриті ви до нового?
Що чекає на наших гостей на святкуванні Нового року?
Коли говорять у Львові "ф'южн", не задумуються, звідки він взявся.
Заключна гастро зустріч проєкту Chef`s Table
Король електроніки Christian Löffler у нічному клубі Split вже 17 вересня
Danil Nevsky завітає до Split уже 15 серпня
⠀ На попередній гастро-зустрічі шеф-кухар Роман Щурко дивував наших гостей французькою кухнею з нотками ф‘южн
Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club
Вкажіть коректно ваш E-mail