Повертаємо солодкий аукціон!
Всі Новини та Івенти

Повертаємо солодкий аукціон!

«I’ll be back», – пообіцяв наш солодкий аукціон, коли йшов у довгу відпустку. Він стримав слово і тепер повертається! Щоб знову ставати окрасою вашого свята, радувати вас та ваших гостей з приводом і без, а найголовніше – допомогти діткам. Однак давайте про все поступово.

Пам’ятаєте солодкий аукціон, який ми щотижня проводили на нашій сторінці Facebook? Хто з нами давно, точно згадає ті «солодкі» батли у коментарях і життя в очікування нового шедевру від нашого шеф-кондитера. А хто тільки долучився до нашої сторінки – приготуйтеся, щотижня у вашій стрічці Facebook будуть з’являтися sweet cake dreams від Split Club Lviv. Тому що ми повертаємо солодкий аукціон! І тепер з глобальними цілями:

  1. Незмінно – зробити ваше свято ще крутішим. І не тільки свято – можна просто піти в гості і захопити з собою наш тортик.
  2. На кошти з аукціону закуплятимемо необхідні речі для дітей та потреб дитячих будинків, спеціалізованих шкіл. У публікаціях обов’язково вказуватмемо, куди підуть гроші. Щомиті світ змінюється, аби він став ще кращим - давайте разом внесемо свою лепту у ці зміни.

  /img/forall/unnamed%20(1).jpg

Правила аукціону:

 

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club