Дегустаційний вечір JAMESON з Сергієм Омельяненко
Всі Новини та Івенти

Дегустаційний вечір JAMESON з Сергієм Омельяненко

26 квітня о 19:00 запрошуємо на дегустаційний вечір нової лінійки JAMESON, який проведе бренд-амбасадор елітного ірландського віскі у ф’южн-ресторані

Гості заходу матимуть змогу скуштувати такі преміальні напої, як: Jameson Original, Jameson Caskmates, Jameson Crested та Jameson Black Barrel, а також посмакувати авторськими закусками від шефа-кухаря ресторану Романа Щурка. Витриманий ірландський віскі ми доповнимо закусками – сиром «Брі» з манговим пюре, карамелізованим виноградом та ніжним яблучним гелем; запеченим філе з качки з легким сливовим соусом; тартаром з маринованого лосося на хрустких рисових чіпсах та солодким еклером з абрикосово-маракуєвим кремом і в’яленими абрикосами. Вдале поєднання закусок та віскі зробить цей вечір гастрономічно гармонійним та наповненим!

Протягом вечора бренд-амбасадор Jameson розкриє унікальність кожного напою та розповість про особливості їхнього споживання.

Продовженням ексклюзивного заходу стане гест бартендинг від Сергія Омельяненко. Відомий бармен буде міксувати для гостей ресторану коктейлі на основі Jameson. Вартість коктейлів зі спеціального меню – 99 грн.! Початок о 21:00.

Сергій Омельяненко – бренд-амбасадор Jameson – «маркетолог, бармен і психолог», все в ордному, є призером таких престижних конкурсів, як: «Jameson Ball», «Havana Grand Prix», «Viru Valge Grand Prix», а також переможцем «Cocktail Master», «Monin Cup» та «Disaronno The Mixing Star».

Тому, повірте, буде не тільки смачно, але й  надзвичайно цікаво!

Вартість запрошення на дегустаційний вечір: 350 грн.

Придбати запрошення на дегустацію можна на рецепції клубу. Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242 22 00

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club