X-People party. 16/10/2020
Всі Новини та Івенти

X-People party. 16/10/2020

16 жовтня розпочнеться новий сезон вечірок X-People. Для цієї особливої події, до Львова завітають засновники та резиденти декількох найкращих клубних проектів електронної музики в Україні.

Унікальна можливість зануритись в атмосферу та відчути енергетику таких потужних вечірок та фестивалів, як The Room та Deeportament Community з Одеси і The Garden із Харкова, адже у цю ніч лунатимуть сети трьох хедлайнерів, що представляють ці формації.

Зустрічайте! LIRITY - співзасновник та організатор The Room, MITCH, засновник та СЕО проекту The Garden, DEN MAAR - резидент Deeportament Community, та добре відомі вам, незмінні резиденти, засновники та організатори X-People - X-TENSION, що виконає свій святковий B-Day сет, та XELA, що розпочне цей історичний вечір.

ALL NIGHT - ніч, коли завдяки музиці, ми зможемо телепортуватись у просторі, не покидаючи стіни рідного Split локації, яку під оплески виняткових людей - X-People, вперше заполонили звуки найсучаснішого техно ще на початку цього буремного року, і яка тепер стала домівкою для усіх поціновувачів електронної музики!

Давайте покажемо гостям із Одеси та Харкова справжню львівську гостинність та підтримку! Зустрінемось на X-people.

 

Date - 16.10

Start - 21:00

Location - Split Night Club (пл. Міцкевича 6/7)

Tickets available only at entrance

Reserve +38 032 242 22 00

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club