М'ясо і його мармуровість
Всі Новини та Івенти

М'ясо і його мармуровість

Ви також вважаєте, що любов до м’яса безкінечна? Тоді ласкаво просимо у наш клуб любителів стейків – на гастро-вечір у ф’южн-ресторан Split!

Ми розкажемо про типи м’яса, відгодівлі, які рівні мармуровості існують, у чому їхня різниця. Дамо відповідь, як правильно приготувати стейк. І куштуватимемо 4 позиції м’яса: з різними відтінками смаку, соковитості, обсмаження, проте з однаковою насолодою. До того ж шеф-кухар ресторану Роман Щурко запропонує ординарні та вразить неординарними гарнірами та соусами, а наш сомельє підбере вина, що підкреслюватимуть запропоновані страви.

 Коли? 
20 вересня 

О котрій?
19:00

Де?
Ф'южн-ресторан Split Club Lviv

Що будемо їсти?

Каре ягняти (Нова Зеландія) * філе-міньйон (Україна) * рібай з мармурової яловичини (Америка) * Нью-Йорк з мармурової яловичини

 Що будемо пити?
4 позиції вина за рекомендацією сомельє

Яка вартість?
777 грн. 

Як взяти участь?
Звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)
Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242-22-00

Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club