Фудпейрінг «Віскі Азії та ф’южн від Шефа»
Всі Новини та Івенти

Фудпейрінг «Віскі Азії та ф’южн від Шефа»

Азія вабить все більше і стає ще ближчою до нас. Її культура, багатство природи, звичаї, ритм життя відображені у традиційній кухні та напоях. Які у нас набувають нових відтінків та інтерпретації…

20 серпня, запрошуємо вас на особливу зустріч-фудпейрінг, де сміливо поєднаємо і продегустуємо унікальні види азіатського віскі з ф'южн стравами від шеф-кухаря. На вас чекають дві години рецепторного пізнання та живе спілкування з одним із перших ботлерів України - Русланом Замосковним.

Руслан розвинув власний проєкт Scyfion, першо-ідея якого полягала у «довитримці» шотландського віскі у бочках з-під українського вина. Один із видів віскі став кращим у своїй категорії у Біблії Джима Мюрея.

Наш гість поділиться своїм досвідом і знаннями, розкриє тонкощі виготовлення та споживання віскі країн Азії: Японії, Індії і Тайваню.

Тож не прогавте можливість почерпнути нові гастрономічні знання і відкрити для себе Азію ще ближче.

Що будемо дегустувати?

Welcome

Частина 1. Японія

Частина 2. Японія

Частина 3. Індія

Частина 4. Тайвань

Який вихід на особу?

Коли?

20 серпня 2020 о 19:00

Де?

Ф’южн ресторан Split

Яка вартість участі?

795 грн.

Щоб прийняти участь, телефонуйте за номером +38 032 242 22 00 або запитуйте менеджера ресторану під час візиту у заклад

Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club