EnoGastro вечір зі Split
Всі Новини та Івенти

EnoGastro вечір зі Split

Як смакуватиме одне і те саме вино, якщо його подамо до по-різному приготованої риби? Присмак чого відчуємо, коли каперси зап’ємо Sauvignon Blanc?

Яке вино підкреслює смак десертів і чому рожеве вважається універсальним? Наші смакові рецептори здатні на неймовірні реакції!

4 квітня у ф’южн-ресторані Split Club Lviv відбудеться гастровечір, який познайомить із  еногастрономією – наукою про поєднання вина та їжі.

Шеф-кухар ф’южн-ресторану Роман Щурко запропонує чотири страви, дві з яких поділяються на абсолютно різні смаки. Сомельє Сергій Верескун підбере вино, що розкриє кожну зі страв та її варіації, підкреслить значимість відтінків напою і виокремить головне в еногастрономічному союзі. Ви здивуєтеся, наскільки одне вино, яке ви знаєте і любите, може унікально смакувати з різними стравами! 

Запрошуємо вас розширити можливості ваших рецепторів, відчути всю унікальність поєднаних смаків, а також зрозуміти сенс кожного тандему «wine&food».

Коли?

4 квітня

 О котрій?

19:00

 Де?

Ф'южн-ресторан Split CLub Lviv

 Що будемо їсти?

1. «Шевр» з каперсами

2. Сьомга

3. СтейкНью-Йорк

4. Шоколадний «Брауні» з перцем чилі

 

Що будемо пити?

Підібрані вина нашим сомельє

 Скільки всього на особу?

Страви: 350 гр.

Вино:  350 гр

Яка вартість?

850 грн.

 Як взяти участь?

Звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)

Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242 22 00

Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club