1
Chef’s Table
Всі Новини та Івенти

Chef’s Table

Як потрапити за стіл, який збирає шеф-кухар?

Дорогі гості, 

Наші гастрономічні зустрічі від шеф-кухаря ф'южн-ресторану Романа Щурка набирають все більшого розголосу та бажаючих прийняти участь. Ми успішно збраємо гурманів та стараємося щоразу дивувати новими стравами, яких не знайдете у меню, та гармонійно підібраними напоями. Зважаючи на те, що кількість гостей за столом обмежена - лише 12 осіб, та зустрічі, як правило, відбуваються раз у два тижні по четвергах, рекомендуємо не упустити свій шанс та приєднатися до нашого гастрономічного ком'юніті.

Як проходять наші зустрічі, переглядайте highlights в Instagram

Нагадуємо, Chef’s Table - це серія гастро-зустрічей у ф‘южн-ресторані Split, яка знайомить з творчістю нашого шеф-кухаря, де кожна зустріч має свою тематику, страви не повторюються.
Унікальною особливістю Chef’s Table є те, що за одним столом збиратимуться гурмани, які готові до відкриттів та експериментів, смакових екстазів.

Інтригою події є те, що абсолютно ніхто з персоналу клубу Split, окрім шеф-кухаря, не знає про меню!
Знайомтеся. Смакуйте. Дивуйтеся. Насолоджуйтеся.

Тривають продажі на Chef`s Table #8, 14.10.2021

Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club