Смачний апгрейд у ф’южн-ресторані Split
Всі Новини та Івенти

Смачний апгрейд у ф’южн-ресторані Split

У нас свято! І у вас свято, повірте. Адже все, що ми створюємо – з любов'ю і для вашої насолоди. Тому зустрічайте оновлене меню ф’южн-ресторану Split від кулінарного маестро – Романа Щурка!

Нові розділи, нові страви, нові поєднання!

Щоб ви розуміли, наскільки у нас великі зміни, ми розкажемо про смачні апгрейди.

Димсами і гедзи тепер не одинокі – до них приєдналися момо. Особливої уваги варті японські якіторі – їх ціла сторінка. Ці маленькі шашлички з м'яса або риби, що готуються на робаті-гриль, точно завоюють вашу любов… як і каре новозеландського ягня. Ох, вже бачимо, у якому ви захваті від цього ніжного м'яса і винно-трюфельного соусу, з яким воно подається.

Окрім лобстерів і елегантних устриць, тигрових та королівських креветок та інших морепродуктів, зможете скуштувати страви з восьминога.

/img/forall/restotan_lviv_split-7.jpg

До речі, гості-вегетаріанці в оновленому меню знайдуть щось і для себе. Наприклад, гострий вегетаріанський суп з овочами в темпурі. Ну, а те, що до душі припаде і вегетаріанцям, і м'ясоїдам – десерти. Всі кажуть, що солодкого багато не буває, а ми вирішили, що у нас буде, і створили ще більше «третіх страв»!

Ви навіть не уявляєте, як нам подобається цей процес: ви гортаєте меню, від великого вибору розбігаються очі, а на допомогу приходять наші офіціанти, які магічним чином знають, що вам сподобається. Ну, а після всього спробуваного, компліменти – краще свідчення того, що у нас смачно та по-кулінарному інноваційно. Чекаємо у гості у ф'южн-ресторан клубу Split, де є апетитні сюрпризи для ваших рецепторів.

 

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club