Одеса почула львівське звучання
Всі Новини та Івенти

Одеса почула львівське звучання

Коли ми говоримо, що у нашому караоке можна стати зіркою – це не просто слова, а правда. І ми це підтверджуємо щороку, коли проводимо відбіркові тури до Всеукраїнського Чемпіонату з караоке у рамках KWC, а звідти привозимо переможців, які згодом представляють не тільки клуб, Львів, а й Україну на міжнародній вокальній арені. Так було і цього разу.

Вже на відбіркових турах наше журі зрозуміло, що серед обраних ними учасників (4 дівчини і 2 хлопця) є той, хто здобуде перемогу в Одесі. Проте до цього ще був довгий шлях, сповнений підбору репертуару, репетицій, зіставлення образів. Наставники прагнули того, щоб кожен з конкурсантів почував себе вільно і впевнено у спільно обраній пісні: налаштовували звук, підтягували тональність, давали поради щодо володіння голосом. Однак нічого б не було без бажання у хлопців та дівчат зробити щось нове, унікальне і надзвичайно музичне, що власне цієї неділі ми представили на сцені Всеукраїнського Чемпіонату з караоке в Одесі.

Справедливе та талановите журі ставили бали, спираючись на довершеність образу, подачу, манеру виконання тої чи іншої композиції, майстерність вокалу тощо. Однак у публіки були свої критерії оцінювання – атмосферність. Конкурсант виходив на сцену і або давай запал, або ні. Повірте, кожен зі Split Team запалював так, ніби в останнє – вони дихали і жили своєю музикою, вони співіснували з нею. Публіка це відчувала і дарувала найвищу нагороду для справжніх артистів – оплески і свою енергію. Звичайно, це не могло залишитися не поміченим журі, тому Павло Романчук, виконавши у фіналі пісню Bon Jovi «It’s My Life» отримав звання Віце-Чемпіона конкурсу і вже весною 2019 року поїде представляти Україну у Роттердамі. А Діана Владика, хоча й не набрала достатню кількість балів для перемоги, автоматично стала фіналісткою Чемпіонату з караоке, що відбудеться наступного літа. 

Знаєте, що ми зрозуміли? Конкурс – не тільки переживання, постійне напруження та шалена конкуренція. Подія такого рівня – це емоції, досвід і зближення. Адже за ці вихідні ми стали справжньою Split Team зі своїми внутрішніми жартами, фразами і розумінням один одного з півслова, а найчастіше – з половини проспіваного слова.

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club