20 років Split
Всі Новини та Івенти

20 років Split

20 років тому зародилася маленька частинка корпорації, що переродилася у велике, значуще, нове і захоплююче під назвою клуб Split.

Протягом цих років Split формувався, і як “особистість”, проходив крізь злети і різноманітні челенджі, розвиток, немов людина, яка пізнає життя і набирається досвіду. На його пам'яті багато яскравих емоцій, спогадів, історій, навчань і повчань, пов'язаних з людьми, яких він, немов магніт, притягує у свої загадкові двері.

І якщо тяжіння взаємне, відбувається возз'єднання надзвичайних синергій: вимогливого Split, який цінує цілковиту відданість і розуміння його цінностей, та людини, яка прагне пізнання творчості, розвитку, становлення професіоналом. Завдяки своїй ідеології і стандартам він відчиняє перед нею двері до висот професійного та особистого розвитку: вчить бути відповідальнішою, без страху проявляти ініціативу, змушує дорослішати... Це заряджає нас... А ще Split — про справжню дружбу та сім'ю.

З особливим трепетом він відноситься до гостей. З одного боку, дивуючи їх з часу заснування і до нині, високого рівня сервісом, якістю, інноваціями. А з іншого — створенням атмосфери радості, свята та відпочинку. Звичайно, не обійшлось і без родзинки, яка стала невід'ємною частиною атмосфери клубу Split, найбільше з приходом змін. Це дослідження нових несподіваних стилів у кухні, відкриття караоке та нічного клубу.

Як і в житті людини, є місце кардинальних змін, так і клуб Split має подібну сторінку у власній біографії. Після 2008 року — це період, коли він, немов Фенікс, поступово відроджувався від ореолу казино, формуючи новий стиль, не зраджуючи своїм цінностям. Його палка натура до пізнання нового призвела до того, що з'явився оновлений шоу-бар, новий ф'южн-ресторан, караоке “Стань зіркою”, нічний клуб. Без цих флешбеків не було б теперішнього Split, історія котрого не зупиняється, а рухається вперед.

Split єднає!

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club