Король електронної Christian Loffler у нічному клубі Split
Всі Новини та Івенти

Король електронної Christian Loffler у нічному клубі Split

Король електроніки Christian Löffler у нічному клубі Split вже 17 вересня

OMG - це ж головна вечірка цієї осені, адже Cristian - зірка світового масштабу, тому ви точно маєте бути тут! А для тих, хто ще не знайомий з його творчістю - це чудова можливість стати частиною електронного ком‘юніті.
Christian Löffler — німецький електронний виконавець, продюсер і засновник електронного лейблу Ki Records. Він створює магічний світ електроніки завдяки звукам етнічних інструментів, елементам таких напрямків як: ембієнт, мінімал-техно. У його роботах також присутні звуки навколишнього середовища. На його рахунку — участь у проєкті Cercle та виступ з італійським квартетом Quartetto Indaco, кожне відео якого має понад 5 мільйонів переглядів, а також виступи у Лондоні, Токіо, Парижі, Амстердамі та інших містах.
Його новий альбом Parallels: Shellac Reworks складається з десяти авторських інтерпретацій творів Людвіга ван Бетховена, Йоганна Себастьяна Баха, Фредеріка Шопена та інших класиків. Його роботи присвячені зв’язку з природою та самотності, глибину якого часто підкреслюють струни. Всупереч синтезаторам музика композитора не звучить штучно - вона жива і зачіпає найпотаємніші куточки душі.
Камон, не пропустіть же можливість насолодитись музикою короля електроніки та його сучасними інтерпретаціями відомих класних творів.
Купуйте квитки за номером телефону: +38 032 242 22 00
До 16.09 вартість квитка - 800 грн!
Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club