The Organism у Split Night Club
Всі Новини та Івенти

The Organism у Split Night Club

Готуємо для вас щось надзвичайне!

6 березня у нічному клубі Split розпочинаємо серію драйвових вечірок «Stories» з всесвітньо відомим виконавцем - The Organism.
The Organism - багатожанровий український артист, завжди непередбачуваний продюсер із фірмовим стилем, що охоплює найкращі гіпнотичні басові вібрації, захоплюючий вокал та містичні етнічні звуки.
Ярмоленко Роман - справджє ім’я The Organism, розпочав кар’єру в далекому 1999 році, як Dj Alfred, а у 2013 році почав експериментувати під новим, уже відомим нам псевдонімом The Organism.
Сьогодні The Organism відомий далеко за межами України, його треки звучать на багатотисячних фестивалях та в кращих світових клубах. Один з його найпопулярніших треків - “Reflection”, увійшов до топ-10 жанру Melodic House & Techno лише через два дні після релізу, отримавши підтримку багатьох ді-джеїв у всьому світі. А на початку 2019 року EP «Rite», створений The Organism разом із лейблом Disco Halal honcho Moscoman, був підтриманий DJMag та легендарним Пітом Тонгом у своєму радіо-шоу на BBC Radio 1.
Також у цей день вас тішитиме крутий саунд від Tatarka, Alex Daf та Shaama.
Tatarka, відома під нікнеймом Dj Viva Dior - electro діва, яка робить драйвову музику з нотками techno. Восени 2020 Tatarka написала крутий трек у стилі melodic techno «Magnet», який широко полюбився слухам.
Тож зустрічаймо весну разом з крутими вайбами у клубі Split
Коли: 06.03.2021, субота
Де: нічний клуб Split, пл. Міцкевича, 6/7
Яка вартість:
Ловіть момент - купуйте зараз!
Для цього телефонуйте: +38 032 242 22 00
Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club