Split Єднає Online Half Marathon
Всі Новини та Івенти

Split Єднає Online Half Marathon

Онлайн забіг "Split Єднає" присвячений 18-ій річниці клубу Split

18 років поспіль ми, завдяки спільним зусиллям команди, даруємо настрій та позитивні емоції нашим гостям усіма можливими для нас методами: від дизайнерського інтер'єру, турботливого сервісу  до вишуканої кухні.

Метою онлайн забігу є:

Де і коли?

Онлайн забіг відбуватиметься у період з 27.08.2020 до 30.08.2020 включно. Час старту і трасу для забігу учасники визначають самостійно. Учасники обирають для проходження одну із дистанцій: 5 км / 10 км / 21.0975 км.

Зверніть увагу: ліміт часу проходження обраної учасником дистанції відсутній.

Рекомендуємо напередодні забігу пройти консультацію у спеціаліста. Організатор онлайн забігу не несе відповідальності за стан здоров’я учасників забігу.

Реєстрація забігу

Реєстрація в онлайн забігу є безкоштовною та обов’язковою для всіх учасників і розпочинається 29.07.2020 і завершується в останній день онлайн забігу (включно). Контактна особа: Кіш Світлана, +38 097 992 9961 (Telegram/Viber/WhatsApp).

Призи

Учасники, які подолали дистанцію, мають можливість отримати пам’ятну медаль до своєї колекції. Для найшвидших – ми підготувати подарунки від клубу.

Спосіб отримання медалі

Ті учасники, які бажають отримати ексклюзивну медаль забігу, мають можливість придбати її за:

 /img/forall/new/медалі_марафон_львів.jpg

Кількість медалей є обмеженою, поспішіть прийняти рішення.

Оплату за пам’ятну медаль учасника онлайн забігу "Split Єднає" потрібно здійснити на карту Приватбанку, номер якої напише вам менеджер. Підтвердження оплати (скріншот/фото чека) необхідно надіслати на номер +38 097 992 9961 (Telegram/Viber/WhatsApp) або електронну пошту SplitUnitedRun@gmail.com.

Доставка медалей учасникам, які здійснили оплату, буде проводитися протягом місяця після завершення забігу.

Як подати результати забігу?

Учасники фіксують обрану дистанцію за допомогою GPS технологій (пульсометрів, годинників, трекерів, спеціальних програм у телефоні). Результати приймаються з програм - STRAVA, GARMIN, POLAR, ENDOMONDO, ADIDAS RUNTASTIK, MI FIT, NIKE RUN CLUB.

Під час проходження дистанції використовувати будь-які засоби пересування заборонено. Також не дозволяється робити паузи, зупинки хронометражу на вимірювальних приладах.

Після подолання дистанції учасник повинен надіслати результат забігу – скріншот на номер +38 097 992 9961 (Telegram/Viber/WhatsApp) або електронну пошту SplitUnitedRun@gmail.com.

Протокол з результатами буде опублікований впродовж 3 днів після дати завершення події на сторінці онлайн марафону у фейсбук.

Фото учасників з хештегом #splitєднає та відміткою @split.lviv в Інстаграм будуть опубліковані у сторіз на офіційній сторінці Інстаграм клубу Split.

Контактна особа: +38 097 992 9961, Світлана

 

Бажаємо усім учасникам легких ніг!

#SplitЄднає

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club