Стати зіркою: міф чи реальність
Всі Новини та Івенти

Стати зіркою: міф чи реальність

Що для вас співати в караоке? Що для вас взагалі караоке?

Часто у відповідь можна почути щось про «розваги», «можливість побути з друзями», і майже ніколи – «шанс стати зіркою». Чому ні? Караоке у клубі Split доводить, що можливо все. Якщо захотіти і спробувати.

До 14-ої річниці клубу у керівництва виникла ідея створити караоке. Проте не як додаток, як у більшості закладів, мовляв, прийшов у ресторан і заодно поспівав, а як нове, автономне місце для любителів музики, де позбуваються комплексів, пізнають себе, відкривають таланти. Хто був у Split, той знає, що таке космос. Так от, караоке у ньому – окрема галактика, в якій кожен може горіти, немов зірка. Саме у цьому і полягає ідея – стати зіркою легко!

На жаль, в Україні сфера караоке мало розвинута. Однак в Одесі щорічно проводиться Всеукраїнський Чемпіонат. Перед відкриттям власного караоке, Split здобув ексклюзивне право на проведення вибіркових турів до Чемпіонату України з караоке у Західному регіоні. Вже другий рік поспіль львів’яни здобувають перемогу, а згодом посідають призові місця у Чемпіонатах з караоке у світі та Європі.

В інтерв’ю сайту ZAXID.net переможці Ярослав Работицький, Оксана Караїм та Катерина Ескіна розказали про те, що для них музика, у чому різниця між українськими і міжнародними конкурсами, а також як караоке може здійснювати мрії.

Чому ти займаєшся музикою?

Катя Ескіна: Музика… вона відриває тебе. Багато хто думає, що я смілива, епатажна, але ні – я дуже сором’язлива. Однак, коли виходжу на сцену, забуваю про все і просто співаю. А коли бачу, що людям подобається, готова до хрипу продовжувати, аби цей вогонь в очах слухачів не згасав.

Оксана Караїм: Так, все через людей. Ти розумієш, що музика – це покликання, коли думаєш не про вихід на сцену, а про задоволення, яке твій спів подарує людям. А люди тобі віддячать своїми оплесками, поглядами, енергією. Це енергетичний взаємообмін – ти і публіка віддаєте себе один одному.

Які очікування були від Чемпіонату в Одесі?

Ярослав Работицький: Чесно? Ніяких. Для Львова це було вперше. І ніхто не знав, як і що там буде відбуватися. Тому ми з Оксаною і командою підтримки Split просто їхали відпочити. А коли приїхали, здивувалися: всі конкурсанти хвилюються, бігають туди-сюди з тими костюмами. Ми перейнялися атмосферою після першої пісні, з допомогою якої пройшли у наступний етап.

Продовження інтерв'ю сайту ZAXID.net читайте за посиланням: https://zaxid.net/stati_zirkoyu_mif_chi_realnist_n1455130

/img/forall/u/news/DSC_8273.jpg

 

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club