Меню ресторану

Новий ресторан клубу Split здивує вишуканою кухнею у авторському виконанні, видовищністю приготування та оригінальністю подачі. У меню на вас чекають страви паназіатської кухні, японські та українські страви, приготовлені у стилі ф’южн. У нас Ви можете скуштувати холодну собу із зеленого чаю з лососем, кокосове карі з креветками та карамелізованим баклажаном, качку по-пекінськи, Том Ям Тхале, лапшу десяти видів приготовлену на тепані, та багато іншого. Український кухня у стилі ф’южн зламає будь-які кулінарні упередження та вразить оригінальністю. До борщу із м’ясом кролика ми подамо копчене морозиво з беконом. І це ще не межа для смакового екстазу.

Лобстери, креветки, дорадо чи сібас – усе це приготують нетипово і майстерно. А за самим процесом приготування страви Ви зможете спостерігати на власні очі завдяки відкритій кухні. Наші кухарі послуговуються різноманітними техніками приготування: обсмаження на відкритому вогні завдяки робата-грилю, тепан, суші, димсамниці та плити WOK. Крім неповторного смаку ми подбали й про незабутні враження при подачі страв. Кожна з них – це видовищний перформанс, естетично довершене лібрето до вашої вишуканої вечері.

Зазирніть у меню! На Вас чекає чимало інтригуючих позицій та кулінарних відкриттів.

Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club