Вечеря у ф'южн-ресторані клубу Split в рамках проекту "13 Шефів". Сезон-3
Всі Новини та Івенти

Вечеря у ф'южн-ресторані клубу Split в рамках проекту "13 Шефів". Сезон-3

Йому це вдалося – здивувати гостей вечері «13 Шефів».

Роман Щурко, який 16 років працює у ресторані клубу Split, вчора, 25 червня 2018 року, у рамках гастрономічного проекту, презентував страви локальної кухні у своєму креативному баченні подачі та гармонійному поєднанні інгредієнтів.

Однак не одними стравами пригощали, бармени ресторану приготували відповідно до кожної страви напій (згідно з так званим принципом «foodpairing»), завданням якого було відтінити або підкреслити окремі компоненти чи цілісність творінь шеф-кухаря. Наскільки майстерно вдалося віднайти баланс, дізнаємося на гала-вечері проекту з оголошених оцінок. А, з гарного настрою гостей - робимо висновок, було смачно і атмосферно!

/img/forall/u/news/restoran_lviv_split-18.jpg

Кулінарний вечір завершився спільним «сімейним» фото команди кухні Split та врученням диплому і нагороди Роману і, звичайно, спільною знимкою з усіма гостями.

Дякуємо організаторам, Андрію Валовому та Олені Котмалєвій, за ідею та досвід і бажаємо нових гастрономічних смаків та відкриттів!

Хочемо нагадати, що проект «13 Шефів», організований засновником та членом правління Українського кулінарного союзу Андрієм Валовим, проходить у Львові вже третій рік поспіль. Проект покликаний до об’єднання львівських шеф-кухарів та обміну досвідом. Цього року шеф-кухар ресторану Split вдруге приймав участь у проекті. По завершенні проекту, на гала-вечері, будуть оголошені результати таємних голосувань шеф-кухарів під час кожної із вечерь.

 Фото-звіт  події: тут.

Меню вечері

  1. Філе лосося з мусом із яблука та авокадо / Перший, та не останній
  2. Телячий язик з підкопченим пюре з цибулі порей та пікантним соусом / Тіні Марані
  3. Вареничний ф’южн / Симфонія до Вареників
  4. Філе судака з булгуром та молодими карамелізованими овочами / Split Мері
  5. Філе телятини з карамелізованими баклажанами / Наливка «Вишнева м’якість»
  6. Шоколадний десерт з вишнею / Попурі

 

 

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club