Armonica у нічному клубі Split
Всі Новини та Івенти

Armonica у нічному клубі Split

Armonica - це два харизматичних друга, родом з невеликого містечка Річчоне, що розташоване на мальовничих берегах Адріатичного моря. Хлопцям пощастило народитися в прекрасній Італії, лабораторії нових хвиль і тенденцій, експериментів в клубній культурі. Є безліч великих художників, що народилися і виросли в такому чудовому середовищі. Andrea Arcangeli і Asal, як і всі творчі люди, з самого дитинства жили музикою. Вони були зачаровані електронними звуками, що дало свої плоди, адже обидва стали резидентами місцевого нічного клубу Cocorico.
Швидше за все, ви не знайдете інше місце, де можна так само вільно танцювати під величезною скляною пірамідою, коли сонце, що сходить, піднімається з моря. При цьому, у діджеїв немає улюбленого місця для виступів.


Італійці просто створюють те, що відчувають самі, намагаючись підібрати елементи різних жанрів, щоб створити оригінальний звук, який виходить за рамки типових трендів. Музичні експерименти, нові нестандартні звуки - як ключ до успіху музичного колективу. Іноді записують органічні звуки і працюють з різними музикантами в студії, збираючи воєдино різні музичні течії. Це залежить від того, що в голові у діджеїв на цей раз. Музика повинна передавати емоції, незалежно від того, який це жанр або який пристрій було використано для його створення.

Їх своєрідний і потужний танцювальний саунд зумів швидко зарекомендувати себе в музичному світі, і навіть з перших своїх релізів підкорити серця діджеїв Ame, Dixon, Rampa, Solomun. Andrea Arcangeli і Asal щасливі і дуже пишаються цим, адже підтримка улюблених артистів дуже важлива.

04.06.2021 у нічному клубі Split. Детальніше у календарі подій.

 

/img/forall/menu/3a6b4d04-f7ed-4594-a512-27ab08d6240e.jpg

Новини та Івенти
Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club