Kto z nami konkuruje o kreatywność?
Wszystkie aktualności oraz wydarzenia

Kto z nami konkuruje o kreatywność?

11 грудня у Edem Resort&SPA відбувся фінальний вечір проекту «13 Шефів», на який зібралися учасники зі Львова, Івано-Франківська та Харкова.

11 грудня у Edem Resort&SPA відбувся фінальний вечір проекту «13 Шефів», на який зібралися учасники зі Львова, Івано-Франківська та Харкова.

Протягом майже року кожен з шефів старався, творив і мав можливість прийняти у своєму рідному ресторані гостей та колег. Цьогоріч організатори конкурсу вирішили не обирати найкращого, а відзначили кращих шеф-кухарів у шести номінаціях: Поєднання страв і напоїв, Сезонність, Креативність, Враження року, Смак та Локальність-2017.

Здогадайтеся, хто ж став найкреативнішим шеф-кухарем? Саме так – наш улюблений професіонал своєї справи, творець з досвідом роботи понад 15 років, гордість клубу – Роман Щурко!

Ми годимося, що цю відзнаку отримав Роман. Мало хто бачить, як він готується і творить смакоту, більшість – ласують стравами і дивуються поєднанню смаків, їх подачі та оформленню. Вечеря в рамках проекту була надзвичайно важливою, адже вона була першим особливим заходом після відкриття нового ресторану клубу, на якій зібралися справжні поціновувачі кулінарії.

Проект «13 Шефів», організований Андрієм Валовим та Оленою Котмелєвою, проходить другий рік поспіль. Він покликаний об’єднати шеф-кухарів, обмінюватися досвідом та кулінарними традиціями. Ідея проекту підкреслює його важливість у галузі української кулінарії та спонукає учасників до постійного розвитку та самовдосконалення. За словами організаторів щодо планів на майбутнє, наступний сезон обіцяє бути ще більш захоплюючим і охопить ще три нові міста: Тернопіль, Вінницю і Дніпро. Це дозволить вийти проекту на загальнонаціональний рівень та об’єднати не тільки місцевих шеф-кухарів, але й майстрів кулінарної справи з інших міст.

Команда клубу Split вітає організаторів проекту з успішним завершенням 2 сезону та бажає наснаги до роботи та здійснення задуманих планів у новому сезоні проекту «13 Шефів», а усім шефам – нових творчих пошуків та їх смачної реалізації!

/img/forall/photo_2017-12-14_17-49-24.jpg

Bądź na bieżąco

Otrzymuj najnowsze informacje o aktualnościach i wydarzeniach w Split Club