Умови проведення банкетів

Обов’язкові умови

1. Проведення банкету можливе у будь-який день тижня, якщо дана дата не зарезервована.

2. Бронювання дати та залу для проведення банкету здійснюється виключно по передоплаті:

  • Завдаток № 1 – 10% від вартості замовлення оплачується при бронюванні;
  • Завдаток № 2 – 30% від вартості замовлення за 30 календарних днів до дати проведення банкету;
  • У разі відмови від банкету, можливе повернення завдатку (не пізніше ніж за 30 календарних днів до дати проведення банкету);
  • У разі відмови від банкету менше ніж за 30 календарних днів до зарезервованої дати завдаток не повертається.

3. Час початку банкету узгоджується замовником на етапі бронювання.

4. Кількість гостей та схема розташування столів узгоджується на етапі бронювання.

5. Підтвердженням замовлення є товарний чек з оплатою завдатку та відповідний запис в зошиті замовлень, зроблений адміністратором.

6. Тривалість бенкету до 01:00, після 01:00 оплата 2000 гривень за годину, але не довше ніж до 03:00 год.

7. Замовлення меню на необхідну кількість гостей здійснюється попередньо, не пізніше ніж за 14 календарних днів до дати проведення банкету.

8. Попередній кошторис надається замовнику після узгодження меню, але не раніше ніж за 30 днів до дати банкету.

9. Останні зміни до меню чи зміни кількості гостей можливі не пізніше 7 календарних днів до дати проведення банкету.

10. Вартість бенкетного меню на 1 особу – від 1000 гривень. Вартість меню на 1 особу може змінюватись протягом 2017р. пропорційно до зміни цін на ринку. При бажанні орендувати (закрити) зал повністю під замовника – не менше 150 000 грн.

11. Оплата за обслуговування становить 15% від загальної суми (оренда, амортизація, додатковий персонал).

12. Остаточний розрахунок відбувається в день проведення бенкету до 23:00.

13. Бій посуду, пошкодження майна, додаткові замовлення гостей оплачуються замовником додатково.

14. За бажанням замовник може забрати страви та продукти, що залишаються після проведення банкету (оплата упаковки сплачується окремо).

15. Розрахунок за банкет здійснюється як готівкою, так по безготівці.

16. Використання феєрверків, факелів, петард, піротехніки та вогняних шоу на території ресторану ЗАБОРОНЕНО.

17. Інші умови:

      17.1. Видача страв здійснюється до 24:00.

      17.2. На банкеті використовується кава та чай виключно ресторану «Спліт».

      17.3. Фуршетні столи (м’ясний, сирний, український, європейський, кенді-бар) – виключно з меню ресторану «Спліт».

      17.4. При замовленні тортів чи кенді-бару в інших виробників оплачується пеня у розмірі 3500-5000 грн. (в залежності від об’єму замовлення).

Використання власної світлової та звукової техніки виключно після узгодженням з адміністрацією ресторану.

Також пропонуємо

1. Створення неповторної атмосфери Вашого свята за допомогою індивідуального освітлення, використання сценаріїв освітлення згідно тематики та колористики свята:

  • Освітлення залів ресторану у кольорах Вашого свята;
  • Різне по стилю та кольору освітлення зон банкет-холу;

2. Ексклюзивне звукове оформлення банкету:

  • Можливість звукового зонування залів (наприклад, у залі з гостями звучить привітальна частина, а у барній зоні грає DJ або звучить музика для танців);
  • Можливість встановлення в різних зонах банкет-холу різної гучності музики;
  • Радіо-мікрофон, що працює по всій території банкет-холу;

3. Використання проектору, великого екрану, а також плазм по периметру банкетного залу. За допомогою великого екрану та плазм ми можемо організувати:

  • Показ фото з Вашими найтеплішими спогадами;
  • Показ відеороликів найвизначніших подій Вашого життя;
  • Трансляція записів відео-побажань Ваших друзів та близьких людей, що знаходяться далеко від Вас;
  • Онлайн відео-трансляція (наприклад, віде-отрансляція весільної церемонії для Ваших гостей).

4. Пропозиція ведучого для проведення свята.

5. Пропозиція спеціалістів по оформленню залу (декорування згідно тематики свята), встановленню святкових декорацій, оформлення флористами тощо.

6. Організація музичного оформлення святкування (соло-виконавці, музичні гурти, DJ).

7. Пропозиція по проведенню фото- та відео-зйомки.

8. Святкові торти та кенді-бари, виконані нашими кондитерами відповідно тематики Вашого свята:

  • Більше 70-ти найменувань тортів та тістечок;
  • Оформлення тортів та кенді-бару нашим шеф-кондитером у стилістиці та кольорах Вашого свята.

9. Шоколадний фонтан з різноманітними фруктами та ягодами (сезонними та екзотичними). В залежності від кількості гостей свята Ви можете вибрати середній або великий шоколадний фонтан:

  • Середній фонтан: 3 поверхи, висота 50 см, 3 кг шоколаду та 5 кг фруктів;
  • Великий фонтан: 5 поверхів, висота 110 см, 10 кг шоколаду та 15 кг фруктів;
  • Для шоколадного фонтану використовується бельгійський молочний шоколад фірми Callebaut, яка має більш ніж 100-річний досвід у виробництві шоколаду;
  • Наш шеф-кондитер допоможе Вам підібрати найкращу ягідно-фруктову композицію до шоколадного фонтану, та запропонує її святкове оформлення.

10. Гірка з бокалів шампанського, прикрашена ягодами або екзотичними фруктами, у супроводженні сухого льоду, квітів чи декору згідно тематики Вашого свята.

11. Страви фламбе (виносяться в зал з елементами вогняного шоу, у супроводі сухого льоду тощо).

12. Оформлення святкових столів овочевим та фруктовим карвінгом.

13. Окрема пропозиція для Ваших гостей – ексклюзивні кальяни ручної роботи для любителів ароматного тютюну (в окремій лаунж-зоні).

Організація парубочників та дівич-вечорів.

Залишайтесь в Курсі

Отримуйте повідомлення про останні новини та події в Split Club